Carnea de miel va fi un lux pe masa de Paşte 2024. De ce nu vor avea românii berbecuţ de pus pe grătar
acum 1 an
49
Românii se revendică din Mioriţa, se laudă cu transhumanţa, dar, când vine vorba de carnea preferată, oaia este surclasată categoric de porc şi pui, iar 70% din producţie merge la export. Doar perioada sărbătorilor pascale ce mai schimbă din obiceiurile culinare ale românilor
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.