Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecută în meniu, la restaurante, susține un cercetător australian

acum 9 luni 27

Un cercetător australian a povestit că a mâncat carne de piton și crede că ar putea fi un preparat apreciat în restaurante, îndemnând lumea să mănânce șarpe, scrie The Guardian.


Dr. Daniel Natusch a mâncat piton în aproape toate modurile imaginabile. „L-am făcut la grătar. L-am avut în frigărui de satay. L-am mâncat în curry. Am făcut asta alături de indigeni, în sălbăticia junglei malaeziene”, a spus el.


„Chiar și eu am preparat-o ca biltong,carne nefiertă care este u...

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/carnea-de-piton-are-gust-de-pui-si-ar-putea-fi-trecuta-in-meniu-la-restaurante-sustine-un-cercetator-australian-4830645

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.