Carnea de porc, delicatesă de Crăciun. Pesta porcină, seceta şi importurile scumpesc friptura

acum 3 ore 18

Se anunță scumpiri la carnea de porc până de Crăciun. Reprezentanţii industriei alimentare spun că preţul unui kilogram va creşte şi cu 10%. Importurile, pesta porcină şi seceta sunt cauzele acestor majorări.

Kilogramul de muşchiuleţ se vinde acum la măcelăriile din pieţe cu mai bine de 45 de lei, pulpa dezosată şi spata costă în jur de 25 de lei, iar cotletul se apropie de 30 de lei kilogramul.

Mădălina Chiţu, jurnalist TVR: Numai în ultimul...

Sursa: https://tvrinfo.ro/carnea-de-porc-delicatesa-de-craciun-pesta-porcina-seceta-si-importurile-scumpesc-friptura/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.