Conform explicațiilor medicului Stroescu, carnea pe grătar generează o substanță extrem de periculoasă, numită benzpiren, care apare în momentul în care grăsimea din carne începe să curgă și este accentuată de fumul produs de arderea cărbunilor. Această substanță toxică este doar unul dintre numeroșii compuși pro-cancerigeni care se formează în timpul procesului de gătire. Printre aceștia se numără nitriții, aminele și nitrozaminele, ca...
Carnea la grătar, mai periculoasă decât țigările! Avertismentul unui renumit medic: risc crescut de îmbolnăvire cu cancer
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/carnea-la-gratar-mai-periculoasa-decat-tigarile-avertismentul-unui-renumit-medic-risc-crescut-de-imbolnavire-cu-cancer_6613ab598a235902f86476d2
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.