Carnea procesată, comparată cu țigările în studii despre cancer. Cercetătorii cer avertismente pe ambalaje. Ce produse trebuie evitate

acum 2 ore 8
Un grup de cercetători britanici cere guvernului să introducă avertismente de sănătate pe produsele din carne procesată, precum baconul și șunca, după ce noi dovezi arată că aceste alimente pot crește riscul de cancer. Conservanții pe bază de nitriți, folosiți pentru a păstra culoarea și gustul cărnii, sunt considerați responsabili pentru zeci de mii de cazuri de cancer în ultimul deceniu, iar oamenii de știință susțin că pot fi înlocuiți cu alternative mai sigure.

Sursa: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/carnea-procesata-comparata-cu-tigarile-in-studii-despre-cancer-cercetatorii-cer-avertismente-pe-ambalaje-ce-produse-trebuie-evitate-3490655

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.