Castraveți murați la soare. Buni de mâncat după trei zile. Care este ingredientul care îi menține crocanți

acum 3 luni 16
Ingrediente:Roșii tăiate cubulețe la borcan, pentru iarnă. Rețeta rapidă- castraveti (1-2 kg), depinde de cantitatea pe care o doriți;- sare pentru muraturi ( 1 lingura la litru de apa);-1 lingura de cimbru uscat sau o legatura verde;-1 lingura de marar uscat sau câteva fire de marar verde;-1 lingura de boabe de mustar/ borcan...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/castraveti-murati-la-soare-buni-de-mancat-dupa-trei-zile_66aca500172e2112397335dc

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.