Pentru o familie cu copii, cheltuielile pentru masa completă de Crăciun se situează între 440 și 560 de lei. Diferențele apar în funcție de ingredientele alese și de cantitățile folosite.
Friptura de porcCarnea de porc este baza multor preparate. Prețurile variază între 25 și 30 de lei pe kilogram. Ceafa poate ajunge la 35 de lei, iar pulpa dezosată sau cotletul depășesc 40 de lei pe kilogram. Prin urmare, doar pentru friptura de Crăciun, o familie se vede nevoită să scoată din buzunar între 110 și 150 de lei.
Salata de boeufSalata de boeuf este nelipsită de pe mesele românilor. Cartofii costă 4–5 lei pe kilogram, morcovii 5–7 lei, iar mazărea congelată 10–14 lei pentru o pungă de 400–500 grame. Carnea de vită se vinde între 35 și 55 de lei pe kilogram. Murăturile ajung la 15 lei borcanul. Pregătirea salatei pentru 4–6 porții presupune un buget între 45 și 70 de lei.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cat-costa-masa-de-craciun-in-2025-pentru-o-familie-cu-copii-romanii-trebuie-sa-se-pregateasca-pentru-cheltuieli-record_6932ee550fc2740c844c3e69 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.

acum 54 minute
9






















English (US) ·
Romanian (RO) ·