Cât costă un prânz la „împinge tava” pe litoralul românesc și de ce turiștii aleg Grecia sau Bulgaria

acum 2 zile 1

O dezbatere aprinsă a izbucnit pe rețelele sociale cu privire la prețurile practicate pe litoralul românesc în acest sezon estival. Mulți turiști se plâng că tarifele sunt nejustificat de mari în comparație cu cele din Bulgaria sau Grecia, unde raportul calitate-preț este considerat mai avantajos. Discuția a pornit de la o postare pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor în România.


Prețuri controversate la o cantină din Eforie


Autorul postării a prezentat o listă de prețuri dintr-o cantină din Eforie, care a stârnit numeroase reacții. Printre tarifele afișate se numără:


Ciorbă de fasole: 21 lei
Ciorbă de perișoare: 22 lei
Ceafă la grătar: 14 lei/100 g
Ciolan afumat: 12 lei/100 g
Cârnați: 11 lei/100 g
Piept de pui la grătar: 14 lei/100 g
Tochitură: 21 lei/porție
Orez cu legume: 9 lei/porție
Saramură de păstrăv: 35 lei/porție
Paste în sos alb: 25 lei/porție
Sarmale: 24 lei/5 bucăți
Mămăligă: 6 lei/150 g

Întrebat...

Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/cat-costa-un-pranz-la-impinge-tava-pe-litoralul-romanesc-5355821

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.