Cât de periculos este pateul de post. Ce boli poate să provoace

acum 2 luni 11

În mod obișnuit, pateul vegetal include diverse tipuri de legume, cum ar fi mazărea, ciupercile, fasolea sau nucile. Acestea sunt procesate și amestecate pentru a obține o consistență similară cu cea a pateului tradițional. În plus față de legume, se pot adăuga și uleiuri vegetale, apă, condimente și arome pentru a îmbunătăți gustul și textura.

Însă, pateul vegetal poate fi considerat un adevărat pericol pentru organism din cauza aditivilor alimentari adăugați. Acești aditivi pot includ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pericolul-din-pateul-de-post_66b1d3bc361ed356131a5d5d

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.