Cât de sănătoase sunt conservele de pește. Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic

acum 3 ore 8
Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă integrarea conservelor de pește în alimentația zilnică, evidențiind beneficiile acestora din punct de vedere nutrițional și practic. Conservele de ton, sardine, șprot, hering sau macrou sunt surse excelente de Omega-3, acizi grași esențiali pentru sănătatea inimii și a întregului organism.Adevărul despre conservele de pește

 Mihaela Bilic a oferit o serie de recomandări utile legate de conservele de pește, un produs alimentar frecvent întâlnit în supermarketuri și din ce în ce mai popular printre români. Ea subliniază importanța acestui aliment, atât din perspectiva sănătății, cât și din punct de vedere al convenienței și accesibilității.

Potrivit medicului nutriționist, conservele de pește, fie că sunt de ton, sardine, șprot, hering sau macrou, sunt o sursă excelentă de Omega-3, acizi grași esențiali cu beneficii majore pentru sănătatea cardiovasculară și generală.

„Conserva de pește merită mai multă atenție. Vă r...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cat-de-sanatoase-sunt-conservele-de-peste-ce-spune-nutritionistul-mihaela-bilic_678ce21c6f23b22d69029a52

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.