Câte linguri de orez se pun la 1 kilogram de carne?
Regula generală atunci când pregătești ciorbă de perișoare este să pui aproximativ 100-150 de grame de orez la 1 kilogram de carne. Asta înseamnă între 5 și 7 linguri de orez, în funcție de cât de „gustoasă” și consistentă dorești să fie ciorba. Orezul nu trebuie să fie prea mult, deoarece riscă să „înlocuiască” supa, dar nici prea puțin, pentru a nu lăsa ciorba să fie prea subțire.
Orezul se adaugă de obicei în amestecul de carne pentru a-i da mai multă consistență, iar combinația cu zeama de carne adâncește gustul și oferă o textură plăcută. În continuare, îți voi prezenta o rețetă detaliată pentru o ciorbă de perișoare delicioasă.
Rețeta de ciorbă de perișoareIngrediente pentru perișoare:
1 kg carne (amestec de porc și vită pentru un gust mai bogat)
5-7 linguri orez
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cate-linguri-de-orez-se-pune-la-un-kilograme-de-carne-atunci-cand-faci-ciorba-de-perisoare_679142ba19f63a2e557912d2
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.