Căutătorii de trufe din România trimit „aurul negru” celor mai exclusiviste restaurante din lume

acum 4 ore 7

Mediafax

Pentru firmele specializate, producția anului 2024 a fost îmbucurătoare: „Produsele ajung inclusiv în restaurante cu stele Michelin, iar în 2024 au adus venituri de circa 275.000 de euro”, a istorisit Mihai Constantinescu, fondatorul unui business de succes care recoltează și trimite trufele românești în multe țări din Uniunea Europeană, dar și în Japonia și Statele Unite, scrie ZF.

Românul și-a început afacerea în urmă cu 17 ani, realizând valoarea acestei resurse atât de căutate, deși avea un job bun în domeniul resurselor umane. În ciuda crizei economice din 2008, antreprenorul a reușit să-și transforme pasiunea pentru natură într-o afacere de succes, devenind furnizor pentru cele mai exclusiviste restaurante din lume.

Investiția cu care a pornit la drum a fost modes...

Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/cautatorii-de-trufe-din-romania-trimit-aurul-negru-celor-mai-exclusiviste-restaurante-din-lume-23543554

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.