Ce alimente sunt ultraprocesate. Cât de periculoase sunt de fapt?

acum 3 saptamani 15

Cele mai multe alimente ultraprocesate au zaharuri sau aditivi adăugaţi pentru a le face să aibă un gust mai bun sau pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Chipsurile, băuturile carbogazoase, chiar şi unele iaurturi se găsesc pe lista acestor alimente. Când vine vorba de dieta zilnică și de alimentația practică, sunt acestea cu adevărat periculoase?

Cum să recunoşti rapid alimentele ultraprocesate

Cel care a inventat termenul ultraprocesat, profesorul Carlos Monteiro, a ob...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-alimente-sunt-ultraprocesate-cat-de-periculoase-sunt-de-fapt_674af18eae0c5538ff4a98ba

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.