Un român s-a întors din ţara fast-food-ului, însă nu cu mâna goală, ci împreună cu un nou concept de gătit, slow cooking, pe care l-a adaptat la stilul de viaţă şi la gusturile culinare ale românilor. Cornel Petcu s-a întors din Texas hotărât să-şi înveţe compatrioţii să mănânce sănătos, iar el le oferă şi o alternativă sănătoasă, având în vedere ce spun statisticile în ceea ce priveşte maniera în care se hrănesc românii.
Până şi creatorii cunoscuţilor burgeri şi aripioare picante, acoperite din belşug cu sosuri şi maioneze, de peste Ocean, au ajuns la concluzia că mâncarea pe care o consumă şi care a devemit foarte atrăgătoare şi pentru europeni, nu este deloc una sănătoasă.
La nivel global, rata obezităţii a devenit una alarmantă, iar estimările din 2022 arată că există peste 1 miliard de persoane obeze. Aproape 43% din adulți sunt supraponderali, cu o tendință de creștere rapidă. Practic, obezitatea s-a transformat într-o epidemie globală care afec...

acum 2 ore
13




















English (US) ·
Romanian (RO) ·