Iată ce cantitate exactă de oțet și sare grunjoasă trebuie să adaugi în borcanele de murături, de fapt. Vezi mai jos, în articol, la ce trebuie să fii atent, dacă nu dorești ca preparatul să fie mult prea sărat.
Ne aflăm în sezonul în care se pun în borcane și butoaie murăturile și se prepară diverse mâncăruri tradiționale, precum ghiveciul din legume și zacusca. Pe listă se află gemurile, dulcețurile și compotul. Pentru un gust echilibrat al murăturilor, dar și al altor preparate de toamnă, ar fi ideal să se urmeze rețetele tradiționale. De pildă, există un anumit gramaj care trebuie să fie respectat, pentru ca murăturile să nu fie mult prea sărate, dar nici să aibă un gust fad.
Ce cantitate exactă de oțet și sare grunjoasă trebuie să adaugi la murături
Cantitățile adăugate în borcane și butoaie sunt foarte importante, mai ales atunci când dorești ca preparatul tradițional să aibă un gust echilibrat. Rețetele transmise de la o generație la al...