Ce carne e bine să NU pui pe grătar? Care sunt alternativele sănătoase
acum 2 ore
5
Carnea procesată: cârnați, șuncă și salam
Primul tip de carne pe care ar trebui să-l evităm pe grătar este carnea procesată, cum ar fi cârnații, șunca, baconul și salamul. Deși multe persoane consideră cârnații sau micii ca fiind delicatese de grătar, există mai multe motive pentru care acestea nu sunt recomandate pentru acest tip de preparare.
Carnea procesată conține adesea aditivi și conservanți care, atunci când sunt expuși la temperaturi foarte ridicate, cum ar fi cele de pe grătar,...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.