Ce carne trebuie să folosim la ciorba rădăuțeană? Rețeta originală ne spune precis cum să pregătim un preparat delicios, ca la carte

acum 1 saptamana 2

Bucătăria românească este plină de preparate de vis, care deja sunt apreciate și dincolo de hotare. Însă, odată cu popularitatea vine și riscul ca aceste rețete să fie ușor modificate, din diferite motive. Iar atunci când vine vorba despre ciorba rădăuțeană, este important să știm precis ce fel de carne trebuie să folosim, atunci când gătim.

Acest detaliu nu este deloc unul minor, deoarece dacă vom devia de la rețeta tradițională, gustul ciorbei se va modifica complet. Din acest motiv, dacă ne dorim să savurăm varianta originală a acestei ciorbe originare din Bucovina, trebuie să știm că este necesar să folosim carne de curcan!

Este important să folosim carne de curcan

Motivul pentru care rețeta originară conține carne de curcan este faptul că aceasta este foarte fragedă și are un gust foarte plăcut. Curcanul este un compromis perfect pentru această rețetă, deoarece are un gust mult mai intens decât puiul, ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-carne-trebuie-sa-folosim-la-ciorba-radauteana-reteta-originala-ne-spune-precis-cum-sa-pregatim-un-preparat-delicios-ca-la-carte_67862810f2246d178d62a082

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.