Ce este „Bacillus Cereus” - dușmanul invizibil care se află în fiecare frigider
acum 9 luni
57
De câte ori am profitat de un moment liber acasă pentru a pregăti mâncarea în avans? Credem că, odată gătită, o putem păstra și conserva cu ușurință în frigider, întrucât avem concepția greșită că alimentele se vor păstra perfect câteva zile în acel spațiu rece. Însă, puțini oameni știu că temperatura scăzută nu protejează întotdeauna împotriva riscurilor de agenți patogeni, cu atât mai puțin atunci când vine vorba de alimente proaspăt gătite și calde.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.