Ce este, de fapt, PAPACIOACA și cum o poți face acasă

acum 3 luni 18

Papacioaca este un sos de mujdei cu roșii coapte. Se face rapid si „merge” cu aproape orice, de la carne la ardei copți sau chiar goala cu pâineTipic pentru astfel de preparate, nu există cantități exacte sau proporții, ci fiecare o prepară după gust și informațiile. Astfel, roșiile se pot coace pe grătar, dar și pe o tavă la cuptorDupă ce le curățăți de coajă, le puteți mărunți cu o furculiță dar și în blender, după care pasta se amestecă bine, folosind o lingură, cu usturoi pisat, sare, pip...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-este-de-fapt-papacioaca-si-cum-o-poti-face-acasa_668bd3fe9ce2347ae73e7dfb

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.