Ce este, de fapt, sugiucul? Cum îl prepari ca în popor

acum 9 luni 52

Sugiucul este un tip tradițional de cârnați, cunoscut și drept ghiuden, foarte apreciat aroma și gustul bogat, obținut prin tocarea fină a unei combinații de carne de porc, slănină afumată și condimente.

 

Cu acest amestec se umplu intestinele subțire, iar cârnații obținuți sunt apoi lăsați să se usuce și să matură timp de cel puțin 24 de ore, ,într-un loc răcoros și uscat.

Pentru gătire, sugiucul poate fi preparat la grătar sau în tigaie, până când atinge o culoare aurie ap...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-este-de-fapt-sugiucul-cum-il-prepari-ca-in-popor_65a11ebd15d5e65431584eb3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.