În bucătăria românească, rântașul stă la baza mai multor preparate și are o consistență diferită în funcție de tipul de rântaș făcut. Iată cum faci acasă rântaș.
Ce este rântașul
Rântașul este un agent de îngroșare folosit pentru diverse...
Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/ce-este-rantasul-si-cum-se-prepara-4771117
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.