Ce este „zahărul de mesteacăn” - înlocuitorul zahărului clasic, pe care toți îl consumăm
acum 10 luni
52
Este numit astfel pentru că, în mod tradițional, este extras din mesteacăn, deși în ziua de azi acesta este obținut adesea din alte surse de lignoceluloză, cum ar fi cojile de copaci și trestia de zahăr.
Xilitolul este aproximativ la fel de dulce ca zahărul, dar are cu 40% mai puține calorii. Acesta are, de asemenea, un indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă că nu duce la creșterea rapidă a nivelului de zahăr din sânge, așa cum o face zahărul obișnuit. În acest context, zahărul de mes...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.