Ce facem cu bananele prea coapte? Nu le aruncați!

acum 9 luni 30
Aveți o banană sau două prea coapte în bucătărie? Nu le aruncați! Bananele mult prea coapte pentru a ne mai face cu ochiul sunt, de fapt, de mare ajutor pentru un meniu sănătos, chiar și când e vorba de deserturi. Acestea pot lega și umezi ingredientele în timp ce adaugă aromă și dulceață naturală. 

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/banane-coapte-negre-meniu-sanatos-retete-fibre-nutrienti-954933.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.