Ce facem cu toate resturile de mâncare rămase de la masa de Crăciun. Câteva idei care salvează timp și bani

acum 2 saptamani 10

CONSERVAREADacă vorbim despre lebăr, caltaboș sau chiar sarmale, soluția este evidentă. Puneți-le în congelator, pentru a le consuma treptat, de-a lungul anului. Puteți face același lucru cu ciorbele.Există o mulțime de preparate culinare care vor rezista excelent la congelator. De pildă, carnea de pui, carnea de curcan și cea de porc, chiar și gătite, pot fi congelate pentru câteva luni și servite în siguranță, după ce au fost decongelate.REUTILIZARE

Dacă ați rămas cu multe porții de friptură, integrați-le în alte rețete în care să compenseze pierderea treptată a gustului proaspăt. De exemplu, într-o salată cu legume sau în diverse combinații de sandviș. În cazul fripturii de vită în exces, aceasta poate constitui baza umor porții de paste bolgnese.Și cozonacul uscat poate fi convertit într-o budincă delicioasă.DĂRUIEȘTEEste poate cel mai plăcut mod de a împărăți din surplusul tău. Poți face o surpriză dulce persoanelor mai puțin norocoase și le poți oferi acestora deserturil...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-facem-cu-toate-resturile-de-mancare-ramase-de-la-masa-de-craciun-cateva-idei-care-salveaza-timp-si-bani_676d92e06c4956607f4b3942

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.