Pentru murăturile în oţet, folosiţi doar oţet alb, cu o aciditate de minim 5%. Pentru cele în saramură,este recomandată sarea grunjoasă, neiodată. Totodată, pentru saramura, la un litru de apă se adaugă între 30 - 65 g de sare grunjoasă, scrie gustos.ro. Pentru murăturile în oţet,...
Ce fel de sare se pune la murături pentru a rămâne crocante. Secretul care le păstrează fragede chiar și după ce ați deschis borcanul
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-fel-de-sare-se-pune-la-muraturi-pentru-a-ramane-crocante-secretul-care-le-pastreaza-fragede_66ab1b121e57be7932098389
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.