Ce fructe de vară poți să bagi la murat. Gustul lor inedit astfel obținut va satisface și cele mai pretențioase gusturi
acum 3 luni
16
Mulți pot considera ciudată practica murării fructelor de vară, însă este o modalitate delicioasă de a îmbina dulceața naturală a fructelor cu gustul sărat și acid al oțetului. Murarea nu numai că va conserva fructele pentru o perioadă mai lungă de timp, ci le va oferi și un gust distinct și complex. Iată câteva fructe de vară care sunt ideale pentru a fi murate:
Caisele, piersicile și prunele
Caisele se potrivesc perfect cu sarea și oțetul, creând o combinație echilibrată și delicioasă....
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.