Ce ingredient din bucătărie ajută la frăgezirea cărnii. Trucuri pe care toate gospodinele trebuie să le cunoască

acum 2 luni 9
Trucuri pentru frăgerzirea cărnii

Bicarbonatul de sodiu poate fragezi o bucata de carne. De altfel, bicarbonatul este folosit și ca ingredient în prepararea micilor.

Presara bicarbonatul peste carnea pe care urmeaza sa o pregatesti, iar apoi las-o sa stea timp de cateva ore in frigider. Alternativ, poti face o pasta pe care o aplici pe suprafata carnii. Nu uita ca inainte sa gatesti carnea sa o speli si sa o stergi cu ajutorul unui servetel de hartie.

Sucul de rosii este iarasi foa...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-ingredient-din-bucatarie-ajuta-la-fragezirea-carnii_672363b4ba8d1d799e63c282

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.