Pentru unii clienți, cafeneaua a devenit biroul ideal – găsesc acolo priză și curent electric, au Wi-Fi pentru conexiunea la Internet, iar un cappuccino sorbit cu economie, ore în șir, este tot ce consumă. Problema este că, pentru angajații localului, acest timp de comportament începe să devină destul de frustrant.
Un român care lucrează într-o astfel de cafenea a descris pe rețelele sociale cât de mult îl epuizează să-i privească, zi de zi, pe aceiași clienți care vin și ocupă o masă de la deschidere până la închidere, consumând …aproape nimic.
„Mor pe faptul că…”
Într-o postare pe Reddit, el a deschis o adevărată dezbatere despre limite, bun-simț și regulile pe care unele localuri ar trebui să le impună clienților.
„Ca și context, lucrez într-o cafenea și am început să nu îi mai suport pe acei oameni (programatori, IT-iști, freelanceri, antreprenori și ce or mai fi ei) care efectiv vin de la prima oră a dimineții peste tine și...

acum 10 ore
4






















English (US) ·
Romanian (RO) ·