Ce pun gospodinele din Moldova la fasolea bătută pentru a-i da un gust deosebit și o textură pufoasă
acum 12 ore
8
În perioada postului, fasolea bătută devine cu siguranță unul dintre cele mai apreciate preparate din România. Dacă dorim să transformăm această rețetă simplă într-o experiență culinară deosebită, nu trebuie să uităm de ingredientul surpriză care îi va amplifica aroma.
Fasolea bătută este o rețetă ușor de realizat, accesibilă chiar și celor care nu au multă experiență în bucătărie. Acest preparat este extrem de popular în România, având un loc de cinste în preferințele gastronomice ale multor români. Totuși, chiar și o rețetă atât de cunoscută ascunde anumite trucuri! Un ingredient special va adăuga un plus de savoare și intensitate: cartofii fierți! Acest secret, folosit de gospodinele din Moldova, poate transforma fasolea bătută într-o delicatesă superioară versiunii clasice.
Cartofii fierți constituie ingredientul surpriză în prepararea fasolei bătute. Deși nu mulți dintre noi am lua în considerare adăugarea unui cartof fiert în compoziție, odată ce vom încerca aceast...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.