Ce pun gospodinele în borcanul cu gogoșari? Secretul ca legumele să nu se înmoaie și să reziste cât mai mult timp
acum 3 luni
14
În Ardeal, gospodinele pun în fiecare borcan cu gogoșari câteva frunze de dafin, iar acest ingredient le dă o aromă aparte și îi ajută să rămână crocanți cât mai mult timp.
Rețeta completă presupune 5 kilograme de gogoșari, 5 litri de apă, un litru de oțet, 2 linguri de ulei, sare, zahăr, boabe de piper, boabe de muștar și foi de dafin.
Care este secrcetul gogoșarilor în oțet din Moldova?În Moldova, spre deosebire de Ardeal, gospodinele folosesc ulei pentru a pune gogoșarii la oțet....
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.