Bucătăria românească este bogată în preparate delicioase, multe dintre ele având rădăcini în alte regiuni ale Balcanilor sau chiar din Asia. Ciorba de pui se numără printre cele mai apreciate preparate din țara noastră, în special pentru că este ușor de preparat. Totuși, varianta locală diferă ușor de cea originală.
Pentru a obține o ciorbă cu un gust autentic grecesc, este necesar să renunțăm la un ingredient esențial pentru noi în această rețetă: smântâna, care nu este folosită de greci în prepararea ciorbei de pui.
Grecii nu includ acest ingredient popular în România Așadar, dacă dorim să preparăm o ciorbă de pui în stil grecesc, avem nevoie de carne de pui, cel mai bine fiind să folosim un pui întreg pentru un gust mai bogat, alături de orez sau paste mici. De asemenea, vom avea nevoie de ouă, pe care le vom bate împreună cu sucul de lămâie pentru a îngroșa supa.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-pun-grecii-in-ciorba-de-pui-ca-sa-ii-dea-un-gust-delicios-metoda-de-preparare-diferita-de-cea-de-la-noi_67ae65ff934a8442cf18588d Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.