Ce pun italienii în sosul pentru paste, ca să nu cadă greu la stomac? Ingredientul secret care face diferența

acum 15 ore 6

Totuși, italienii au descoperit de-a lungul timpului trucuri simple și eficiente pentru a face sosurile lor nu doar delicioase, ci și mai ușor de digerat. Află care este ingredientul secret ce face diferența în prepararea sosului pentru paste!

Uleiul de măsline – baza unei digestii mai ușoare

Unul dintre cele mai importante ingrediente în bucătăria italiană este uleiul de măsline extravirgin.

Acesta nu doar că adaugă savoare, dar contribuie și la reducerea acidității și îmbunătățește digestia.

Adăugă o cantitate mică de ulei de măsline la finalul preparării sosului pentru a îi conferi un gust catifelat și pentru a-l face mai puțin greu la stomac.

Legumele proaspete – cheia pentru echilibru

Un alt element esențial în sosurile italiene este utilizarea legumelor proaspete, precum roșiile coapte, ardeii, ceapa și usturoiul.

Roșii...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-pun-italienii-in-sosul-pentru-paste-ca-sa-nu-cada-greu-la-stomac-ingredientul-secret-care-face-diferenta_677edfb5199bf808ab33f872

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.