Ce putem face cu legumele rămase din supă, în loc să le aruncăm. 3 rețete pentru preparate delicioase
acum 10 luni
64
Iată trei rețete inovatoare pe care le puteți încerca!
1. Chiftele de legume
Ingrediente:
Legume rămase din supă (cum ar fi morcovi, cartofi, țelina etc.)Un ouPesmet sau făină pentru a lega compozițiaCondimente după gust (cimbru, boia dulce, sare, piper etc.)
Mod de preparare:
Pregătiți legumele rămase din supă, tăindu-le în cuburi mici sau pasându-le cu ajutorul unui blender.
Într-un castron, amestecați legumele cu un ou și adăugați pesmet sau făină treptat, până când c...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.