Ce rețetă de magiun rezistă cel mai bine în cămară pe timp de iarnă: Trucuri de la specialiști

acum 1 luna 15
Magiunul de prune este un preparat tradițional românesc, care se obține prin fierberea îndelungată a fructelor coapte, fără adaos de zahăr sau conservanți. Rezultatul este o pastă densă, care poate rezista câțiva ani dacă borcanele sunt sterilizate și păstrate în spații răcoroase.

Sursa: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/culinar/ce-reteta-de-magiun-rezista-cel-mai-bine-in-camara-pe-timp-de-iarna-trucuri-de-la-specialisti-3420517

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.