Ce să faci cu cozonacul uscat. Alex Cîrțu, fost concurent „MasterChef”, ne spune cum să preparăm cel mai delicios desert
acum 16 ore
20
Alexandru Cîrțu, concurentul de la „Masterchef” din primul sezon, ne arată cum putem transforma feliile uscate de cozonac într-un desert delicios. Rețeta nu este deloc una complicată, iar rezultatul este garantat dacă urmaţi cei 10 paşi propuşi de acesta. Așadar, pentru fondatul cu cozonac vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente
- 100 g cozonac uscat,
- 160 g ciocolată neagră 65% + cacao
- 100 ml lapte
- 30 g făină
- 1 vârf de cuţit de sare
- 150 g zahăr
- 4 gălbenuşuri
- 4 albuşuri
- 1 linguriţă de zeamă de lămâie
- 25 g unt
- cacao pentru tapetat
Mod de preparare
1. Se ung două vase ceramice termorezistente cu unt ș...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.