Ce să faci cu mâncarea rămasă după sărbători. Sfaturi și soluții practice

acum 5 zile 7

Sărbătorile aduc bucurie și mese îmbelșugate, dar, la final, rămânem adesea cu cantități considerabile de mâncare. Pentru a evita risipa alimentară, iată ce poți să faci cu mâncarea rămasă după sărbători!

Ce să faci cu mâncarea rămasă după sărbători. Folosește resturile în alte preparate!

Aproape în fiecare cămin din România, după Crăciun și Anul Nou rămân munți de mâncare, iar această risipă trebuie valorificată în mod sustenabil. Iată cum poți reutiliza inteligent resturile alimentare!

Friptura rămasă:

O poți transforma în sendvișuri savuroase sau quesadilla.

Toacă friptura și adaug-o într-un sos pentru paste.

Resturile de friptură le poți tăia cubulețe și adăuga într-o salată.

Carnea de vită și de porc rămasă, poate fi tăiată mărunt și adăugată în sosul pentru paste bolognese.

Citește continuarea aici.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-sa-faci-cu-mancarea-ramasa-dupa-sarbatori-sfaturi-si-solutii-practice_676ed6dc15613e559f3af11b

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.