Ce să folosești în loc de zahăr. Cele mai bune opțiuni pentru cafea, ceai și prăjituri

acum 2 saptamani 8

Zahărul rafinat este prezent în aproape toate produsele procesate și, de multe ori, îl consumăm fără să realizăm. Problema este că excesul de zahăr a fost asociat cu numeroase afecțiuni grave – de la obezitate și diabet până la boli cardiovasculare și chiar cancer. Tot mai mulți specialiști recomandă reducerea consumului și înlocuirea lui cu alternative mai sănătoase.

Dacă îți dorești să-ți îndulcești cafeaua, ceaiul sau deserturile fără să-ți pui sănătatea în pericol, iată câteva dintre cele mai bune opțiuni, atât naturale, cât și artificiale.

Îndulcitori naturali – cei mai buni prieteni ai sănătății

<...

Sursa: https://www.naratiunea.ro/news/sanatate/ce-sa-folosesti-in-loc-de-zahar-cele-mai-bune-optiuni-pentru-cafea-ceai-si-prajituri/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.