Ce să mănânci de Paște pentru a preveni riscul unui atac de cord

acum 4 ore 16
Potrivit unui medic cardiolog, somonul este cel mai indicat aliment de consumat pentru a reduce riscul unui atac de cord. „Aș recomanda să includeți alimente precum somonul, care este plin de acizi grași omega-3 care pot ajuta la reducerea inflamațiilor și la menținerea unor niveluri sănătoase de colesterol”, a declarat Dr. Jay Shah, cardiolog și […]

Sursa: https://www.gandul.ro/sanatate/ce-sa-mananci-de-paste-pentru-a-preveni-riscul-unui-atac-de-cord-20489777

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.