Ce să mănânci după sărbători. Ciorba recomandată după zilele cu excese culinare

acum 5 luni 19
Ingrediente:un piept de pui250 gr smantana de casamorcov (3-4 bucati)patrunjel 1 bucata3-4 cartofi1 telina3-4 catei de usturoi2 lg de otet2 ouapatrunjel verde tocatsarepiper.Mod de preparare:

Legumele le curatam si le fierbem intregi.Separat intr-o cratita punem putin ulei si calim 2 morcovi  si 1/2 telina rasa.Adaugam o cana de apa si dam in clocot.Pieptul de pui il taiem bucatele ca burta de vita si adaugam peste morcovul si telina calita si data in clocot.Dupa ce au fiert restu de legume completam in cratita cu zeama fiarta si legumele le taiem cubulete si le adaugam alaturi de pieptul de pui.

Cand pieptul de pui a fiert adaugam cele 2 lg de otet si batem 2 oua impreuna cu smantana si cateii de usturoi pisati si adaugam in ciorba.Saram si piperam dupa gust,adaugam patrunjelul verde tocat.

O servim cu ardei iute.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-sa-mananci-dupa-sarbatori-ciorba-recomandata-dupa-zilele-cu-excese-culinare_677662ac32090e097616a2e6
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.