Ce să pui în chiftele, ca să iasă crocante și rumene. Ingredientul care le conferă o savoare aparte. Rețeta ungurească

acum 3 ore 4

Chiftelele se numără printre cele mai simple și apreciate preparate din țara noastră, iar chiar și cei dintre noi care nu avem prea multă experiență în bucătărie putem pregăti această mâncare fără probleme. Iar dacă ne dorim să savurăm chiftele cu un gust special, diferit de cel pe care îl știm, atunci putem încerca trucurile folosite de gospodinele din Ungaria.

Chiftelele sunt un produs extrem de popular în țara noastră, însă nu trebuie să uităm că acestea sunt apreciate și dincolo de hotare. Iar fiecare bucătărie încearcă să își pună amprenta asupra acestui preparat delicios, motiv pentru care chiftelele pot avea un gust cu totul diferit, în funcție de naționalitatea celui care le prepară.

Iar în Ungaria, gospodinele folosesc un truc pe care probabil că foarte mulți dintre noi îl vom aprecia. Practic, este vorba despre un anumit ingredient special, care odată ce este adăugat în chiftele, nu doar că le oferă acestora un gust cu totul deosebit, dar ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-sa-pui-in-chiftele-ca-sa-iasa-crocante-si-rumene-ingredientul-care-le-confera-o-savoare-aparte-reteta-ungureasca_6790e19a752528304647a252

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.