Ce să pui în mămăligă ca să nu se lipească. Ingredientul care îi conferă o textură fină. Rețeta tradițională din străbuni

acum 3 saptamani 8

Mămăliga este un aliment minune. Porumbul, această cereală atât de banală, transformat în mălai, iar apoi în mămăligă, devine un aliment foarte gustos, dar și un adevărat elixir pentru sănătate.

Mămăliga, alimentul minune

Este recunoscut pentru proprietățile sale astringente, diuretice, antiinflamatoare, tonice și este utilizat ca aliment, dar și ca plantă medicinală dintotdeauna, iar pentru strămoșii noștri a constituit unul dintre alimentele de bază.

Porumbul este bogat in acizi ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-sa-pui-in-mamaliga-ca-sa-nu-se-lipeasca-ingredientul-care-ii-confera-o-textura-fina-reteta-traditionala-din-strabuni_674abd0f4f7f3a15f24f0112

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.