Ce să pui în spanac ca să iasă gustos și cremos. Ingredientul secret care face diferența, dezvăluit de Chef Hadad

acum 7 luni 30

Spanacul este recunoscut pentru beneficiile sale uimitoare pentru sănătate, fiind o sursă bogată de vitamine, minerale și antioxidanți. Indiferent dacă alegem să consumăm spanac proaspăt sau congelat, acesta ar trebui să fie o parte fundamentală a dietelor noastre datorită proprietăților nutritive deosebite. Cu toate acestea, pentru cei care s-au săturat de gustul clasic al spanacului și își doresc o alternativă savuroasă în farfurie, chef Joseph Hadad vine în întâmpinarea lor cu sfaturi și i...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-sa-pui-in-spanac-ca-sa-iasa-gustos-si-cremos-ingredientul-secret-care-face-diferenta-dezvaluit-de-chef-hadad_661cee7c027546471f5bb802

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.