Ce sa pui la mâncarea de fasole ca să NU producă balonare. Ingredientul care nu-ți va lipsi de acum din bucătărie

acum 3 luni 9

Mâncarea de fasole este un alimnet îndrăgit de toată lumea, însă, uneori poate crea disconfort, deoarece poate produce gaze și implicit balonare, ceea ce nu este foarte confortant.

Pentru a scăpa, însă, de acest disconfort, există un ingredient care te poate scăpa de această neplăcere. Este vorba despre chimen. Aceste semințe fac minuni în acest sens. Astfel că, pe lângă clasica metodă de a arunca prima apă în care s-a fiet fasolea, tot cu scopul de a nu crea balonare, puteți adăuga o j...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ingredientul-din-bucatarie-care-se-pune-la-mancarea-de-fasole-pentru-a-nu-produce-gaze_66b0a7bfcfbeb24f306c90f3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.