Ce se întâmplă în organism când mănânci slănină cu ceapă roșie. Este recomandat în sezonul rece. Ce ne sfătuiesc nutriționiștii
acum 6 ore
16
„Faimoasa slănină cu ceapă roșie, un balsam ce unge intestinul”
Slănina și ceapa roșie fac minuni! Ceapa are efect antibacterian conform sursei. Iată ce spun nutriționiștii despre alimentele de bază ale strămoșilor nostri. Dar și ce alt aliment este recomandat pentru a fi consumat în sezonul rece și de ce, conform specialiștilor.
„În primul rând, cel mai întâlnit și minunat preparat este piftia. Un preparat zemos din tot felul de grăsimi și oase, la care se adaugă imbatabilul usturoi. Într-adevăr, timpul de fierbere este mai îndelungat, însă merită din plin așteptarea. Un renumit elixir, care abundă în colagen natural, un protector al articulațiilor puțin înțepenite în sezonul rece.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.