Ce se întâmplă în organismul unui om care consumă o friptură, săptămânal, potrivit medicului Virgiliu Stroescu. „Riscul este cu 30% mai mare”
acum 1 ora
10
Medicul Vergiliu Stroescu a explicat ce se întâmplă în organismul unui om care consumă o friptură, săptămânal. Potrivit acestuia, ar putea avea un efect negativ asupra sănătății, crescâd riscul apariției unei anumite boli cu 30%. Vezi mai jos informațiile.
Medicul Virgiliu Stroescu a explicat ce efecte are consumul de friptură asupra organismului unei persoane. Medicul a susținut că persoanele care consumă carne ar putea să se expună în fața riscului apariției cancerului. El susține că acest aspect este demonstrat științific prin intermediul unor studii medicale. Pe de altă parte, există o serie de studii clinice care contrazic afirmațiile doctorului.
Medicul Virgiliu Stroescu explică ce s-ar întâmplat în organismul unei persoane care consumă friptură
Potrivit medicului Virgiliu Stroescu, persoanele care consumă, săptămânal, friptură ar putea să se expună unui risc mai mare de a face cancer. Potrivit medicului, riscul ar crește cu 30%. De asem...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.