Ce se măncâncă de de Sf. DImitrie. Un prânz de post delicios, după rețeta călugărițelor de la Mănăstirea Prislop

acum 23 ore 9

În această zi de mare sărbătoare se dau de pomană diverse produse alimentare de post, cum sunt covrigii, nuci, mere sau struguri, în general roadele toamnei.

De altfel, tradiția chiar spune că de Sf. Dumitru se încheie zilele îmbelșugate ale toamnei și se lasă frigul. Pentru cei care n se pot abține, totuși, de la o masă ceva mai consistentă, dar care să nu încalce regulile bisericești, iată o rețetă de sarmale de post in foi de varza, sarmale care le prepara si maicutele la Manastirea ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-se-mancanca-de-de-sf-dimitrie-un-pranz-de-post-delicios-dupa-reteta-calugaritelor-de-la-manastirea-prislop_671c83560db21b0327404ec2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.