Ce se pune pe fundul oalei la ardei umpluți. Călătorie culinară prin bucătăria balcanică!

acum 8 luni 59

În bucătăria românească, de cele mai multe ori ardei sunt umpluți cu carne, însă există și variante de post sau vegetariene, în care aceștia sunt umpluți doar cu orez sau ci diverse alte legume.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt trucurile pentru ca ardeii umpluți să fie gătiți corect, dar și o rețetă extrem de simplă!

Cât fierb ardeii umpluți

La fel de iubiți precum sarmalele, ardeii umpluți se regăsesc adesea pe mesele românilor.

Totuși, pentru ca rezultatul final ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-se-pune-pe-fundul-oalei-la-ardei-umpluti-calatorie-culinara-prin-bucataria-balcanica_65d66939700eeb71da79e113

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.