Ce trebuie să faci ca salata de avocado să nu se oxideze. Trucul care o menține verde și proaspătă timp de câteva zile

acum 1 luna 3

Păstrat la rece, într-un recipient închis ermetic, guacamole poate fi consumat și după 3-4 zile. Chiar dacă gustul va rămâne același, aspectul nu va fi unul plăcut.

Transformarea are loc din cauza faptului că ingredientul principal, avocado, conține enzime care în contact cu oxigenul au o reacție ce-l face aproape maro. Imediat după ce ai curățat fructul de avocado de coajă verdele începe să își piardă din intensitate.

Ce să faci ca guacamole să nu mai oxideze

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-faci-ca-salata-de-avocado-sa-nu-se-oxideze-trucul-care-o-mentine-verde-si-proaspata-timp-de-cateva-zile_6742f18f47397e1c423be13b

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.