Ce trebuie să faci cu spanacul pentru a nu se înnegri după fierbere. Trucul care îi va menține culoarea verde și după gătire

acum 2 saptamani 11
Sfaturi și trucuri în bucătărie

Culoarea spanacului se păstrează verde, dacă acesta se pune la fiert direct în apă clocotită.

Zarzavaturile veştejite își revin prin înmuierea, timp de o oră, în apă rece cu oțet sau cu puțină zeamă de lămâie sau în apă rece sărată.

Vitaminele din legume, zarzavaturi și salatele se mențin dacă sunt ținute într-un vas acoperit, ferit de lumină. Și dacă prepararea lor se face numai cu puțin timp înainte de a fi servite la masă și consumate.

Varza...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-trebuie-sa-faci-cu-spanacul-pentru-asi-mentine-culoarea-verde-chiar-si-dupa-fierbere-secretul-pe-care-toate-gospodinele-trebuie-sal-cunoasca_674ff0f480333762c63c5fe5

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.