Ce trebuie să faci în cazul unei toxiinfecții alimentare
acum 19 ore
9
Durerea abdominală, diareea, greața, vărsăturile și chiar febra sunt semne și simptome caracteristice unei toxiinfecții alimentare. Acestea apar de regulă la câteva ore după consumul alimentelor sau băuturilor contaminate.
Pentru a evita astfel de situații, este foarte important să acordați atenție alimentelor consumate, să fie preparate termic în mod corect și să fie păstrate în condiții optime. De asemenea, păstrarea regulile de igienă este esențială.
Ai grijă de tine!
Articol susținut de SANADOR, mai multe detalii pe www.sanador.ro
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.